رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان دیر گفت: در 6 ماهه اول یال جاری 830 نفر مهارت جوی مرد و زن در این شهرستان زیر پوشش آموزش های فنی وحرفه ای قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر، حسین درویشی در نشست برنامه ریزی آموزشی 6 ماهه دوم سال در شهرستان دیر، اظهار داشت: این آموزش ها در مرکز ثابت دولتی و در بخش های پادگان ها، روستایی،دانش آموزان،دانشجویان،آسیب دیدگان اجتماعی، صنایع، صنوف و کار در محیط واقعی در قالب 52 دوره و تنوع 32حرفه به متقاضیان ارایه شد.
وی با بیان اینکه آموزش های مهارتی این مرکز بر اساس نیازسنجی در شهر و روستاهای شهرستان دیر برگزار خواهد شد،افزود: تعهد امسال این اداره در بخش ارایه خدمات آموزشی 260 هزار و 750 نفر ساعت است.
درویشی هدف از آموزش های مهارتی را تربیت نیروی انسانی ماهر برای کمک به چرخه اقتصاد جامعه عنوان کرد و گفت: ارتقاء مهارت و تخصصی کردن فعالیتهای صنعتی با همکاری مدیران شرکت های صنعتی حوزه جنوب استان با موفقیت زیادی همراه و مورد استقبال کارگاه های فعال قرار گرفته است.
رییس مرکز آموزش فنی و حرفهای دیر با اشاره به اینکه یکی از مهمترین پیامدهای مهارت آموزی در جامعه، توانمند شدن است و افراد جویای کار می توانند با حضور در دوره های آموزشی و کسب مهارت جذب واحدهای تولیدی، صنعتی و خدماتی شوند،اضافه کرد: رشتههای آموزشی در چهار بخش فرهنگ و هنر، خدمات، کشاورزی و صنعت شامل برق صنعتی و ساختمان، عمران، برق خودرو، اتومکانیک، خیاطی، کشاورزی، معرق و چرم، کیف دوز چرم، دوخت های سنتی، قالی بافی، کامپیوتر،پرورش ماهی در قفس،پرورش میگو، گلیم بافی و غیر آن آموزش داده میشود.
درویشی مهارت آموزی را رکن توسعه در هر صنعتی دانست وتاکید کرد: بررسیهای به عمل آمده نشان میدهد که ۷۰ درصد از کارآموزان فنی و حرفهای با کسب مهارتهای، صاحب شغل و جذب بازار کار می شوند.