روزنامه پیام عسلویه در گفتگو با مربی آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر؛ گلبهار زاهدی فر مدرس موفق رشته کشاورزی آموزش فنی و حرفه ای شهرستان دشتستان
- مرکز آموزش فنی حرفه ای خواهران دشتستان
- بازدید: 374
روزنامه پیام عسلویه در گفتگو با مربی آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر؛گلبهار زاهدی فر یکی از مربیان فعال و پرتلاش در حوزه کشاورزی است که فعالیت خود به عنوان مدرس را از سال ۱۳۸۶ در مرکز فنی و حرفه ای خواهران دشتستان شروع کرده و موفق به اشتغال زایی بسیاری از بانوان دشتستان شده است. او توانسته از سال ۹۳ تاکنون هرساله موفق به کسب عنوان مربی نمونه استانی و کشوری در حوزه کشاورزی شود و استانداردهای آموزشی مرتبط با رشته کشاورزی را تدوین و بازنگری کند.
این مربی نمونه دشتستانی در گفتگو با پیام عسلویه می گوید: از اینکه علاقه شدیدی به رشته کشاورزی و گل و گیاه داشتم این رشته را انتخاب کردم و در این مسیر موفق شدم به صورتی که تاکنون توانسته ام بسیاری از بانوان خانه دار، سرپرست خانوار و بی سرپرست را اشتغال زا کنم و از این رو بسیار خرسندم.
زاهدی فر در مورد رشته هایی که آموزش می دهد گفت: کلاس های آموزشی من با توجه به نیاز و موقعیت هر کارآموز انجام می شود ، رشته هایی از جمله آموزش فروشندگی گیاهان دارویی، پرورش قارچ دکمه ای، پرورش قارچ صدفی، پرورش گیاهان آپارتمانی، پرورش زنبور عسل و دیگر رشته های کشاورزی را در این مرکز به بانوان آموزش می دهم.
زاهدی فر ادامه داد: دشتستان قطب کشاورزی استان است، باید نیاز جوانان خصوصا بانوان در آموزش های مختلف برآورده شود، بانوان شهرستان از مناطق و اقشار مختلف در این دوره ها شرکت می کنند. عشایر، دانشجوها، بانوان سرپرست خانوار و بانوانی که با همکاری بهزیستی و کمیته امداد در این دوره ها به صورت رایگان شرکت کردند از کاراموزان این مرکز بودند که بسیاری از این کارآموزان در حال حاضر مشغول به اشتغال زایی هستند.
گلبهار زاهدی از وجود و فعالیت خود در اجتماع می گوید: بسیار مقرراتی و قانونمند هستم، الحمدلله تاکنون هیچ مشکلی در خصوص زن بودنم در اجتماع نداشته ام و همیشه موفق تر از قبل به آموزش های خود در رشته های مختلف ادامه می دهم، استقبال از رشته کشاورزی زیاد است، این رشته همیشه حمایت می شود و در این خصوص هیچ گونه مشکلی ندارم.
زاهدی استقبال از رشته پرورش قارچ را بسیار خوب اعلام کرد و ادامه داد: کارآموزانی که این رشته کشاورزی را انتخاب می کنند باید به صورت عملی در منزل قارچ را پرورش دهند، و این کار را تمامی کارآموزان این رشته باید انجام دهند و گزارش و نمونه کار خود را در اختیار مربی قرار دهند.
او احساس خرسندی خود از ورود کارآموز به کلاسش را اینگونه بیان می کند: باعث افتخار و خرسندی من است که بتوانم به اقتصاد خانواده ها کمک کنم، به محض ورود کارآموز به کلاسم برای او ایجاد انگیزه می کنم، توضیحات رشته مربوطه را برای هر کارآموز بیان و آینده نگری می کنم، بعد از گذراندن دوره مربوطه و موفق شدن هر کارآموز از صمیم قلب خوشحال می شوم و از این بابت خداوند را شاکرم که توانسته ام باعث اشتغالزایی بانوانی شوم که تا دیروز در دخل و خرج خود مانده بودند. با وجود اینکه این بانوان اشتغالزا می شوند همچنان در کنارشان هستم و با اینکه توانسته اند کارآفرین شوند با مشاوره های تلفنی و حضوری در ارتقاء فعالیتشان آن ها را همراهی می کنم.
این مدرس موفق از مشکلات برگزاری کلاس های آنلاین خود گفت: تا قبل از کرونا کلاس ها به صورت عملی برگزار می شد و تمامی مهارت ها به صورت عملی بود به صورتی که کارآموز تمامی آموخته های خود را در کلاس به صورت عملی باید ارائه می داد اما اکنون و با وجود ویروس کرونا دچار مشکلات زیادی شدیم، و کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شود. برخی کلاس ها نیز به صورت حضوری، شش نفره و در محیط باز اما کلاس های آنلاین ۱۲ نفره برگزار می شود چون واقعا برخی کلاس ها را نمی توان به صورت آنلاین برگزار کرد.
وی در پایان خواستار حمایت بیشتر مسئولین از بانوان شد و گفت: مسئولین ما در جهت پیشرفت و اشتغالزایی بانوان مانع زدایی کنند، تا بانوان بتوانند در شرایط سخت کیفیت زندگیشان را ارتقاء دهند.
در پایان از خانم برازجانی رئیس مرکز فنی و حرفه ای خواهران دشتستان بابت تمامی حمایت هایش در زمینه های آموزش، تامین مواد مصرفی و تجهیزات کارگاه در بهتر برگزار شدن دوره های آموزشی تشکر می کنم.
کارگاه تخصصی پیشگیری از خشونت در فني و حرفه اي دشتستان برگزار شد
- مرکز آموزش فنی حرفه ای خواهران دشتستان
- بازدید: 1204
رئيس مرکز آموزش فني و حرفه اي خواهران دشتستان گفت: اولین کارگاه پیشگیری از خشونت در رفتار با کودکان و اعضای خانواده با همکاري معاونت پيشگيري از وقوع جرم دادگستري در مرکز آموزش فني و حرفه اي خواهران اين شهرستان برگزارشد.